Ilves Ringettekoulu

Ilves Ringettekoulu
📷 Jonna Saari
Ilves Ringettekoulu

on tyttöjen oma luistelukoulu sunnuntaisin kello 16:40-17:30 Hakametsän jäähallissa (halli 3). Ringettekouluun ovat tervetulleita kaikki luistelusta ja pelaamisesta kiinnostuneet 4 - 8 -vuotiaat tytöt, myös 9-10v tytöt voivat tulla kokeilemaan.

Ringettekoulussa opetellaan luistelun ja ringeten perustaitoja leikkien ja kisaillen. Ringettekoulussa pääsee tietysti myös kokeilemaan ringeten pelaamista.

Ringettekouluun voi tulla mukaan koska tahansa!

Olemme tälle sivulle koonneet yleistietoa Ringettekoulussa tarvittavista varusteista sekä kustannuksista. Muita kysymyksiä vastauksineen löytyy FAQ-sivulta.

Jäikö jokin asia askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä Ringettekoulun rehtoriin. Yhteystiedot löytyvät Ringettekoulun vastuuhenkilöt -osiosta.

Ringettekoulun vastuuhenkilöt
Mitä varusteita tarvitaan?

Ringettekoululaisen varusteet jäälle mentäessä ovat luistimet (mielellään hokkarit) ja kypärä (mielellään suojaristikolla) sekä hyvät käsineet (esim. talvihanskat). Muu vaatetus sellainen, että pääsee hyvin liikkumaan ja luistellessa ei tule liian kuuma. Ringettekoululta saa lainaksi pelipaidan ja mailan.

Muut varusteet, kuten polvisuojat, kaulasuoja, kyynärsuojat, pelihanskat, yms. ovat myös sallittuja ja suositellaan (etenkin polvisuojat) käyttöön perheen oman harkinnan mukaan.

Mitä maksaa?

Kaksi ensimmäistä kokeilukertaa ovat ilmaisia.
Toimintamaksu on:
80€/syksy ja 80€/kevät
+ 10€ lajiliiton LK2 Ice Card
+ 23€ vakuutus, jos ei ole omaa ringetteharrastusta kattavaa vakuutusta

Kausimaksuun sisältyy:
- Ohjatut jääharjoitukset
- Ilves harjoituspaita lainaksi
- Ringettelehden vuosikerta
- Pikkujoulut
- Ringettekouluturnaus
- Päättäjäiset, jossa kaikki palkitaan

Mitä ringettekoulun jälkeen?

Ringettekoulun jälkeen siirrytään seuraavalla kaudella pääasiassa Ilveksen G-, F- tai E-juniorijoukkueisiin. Nuoremmat voivat halutessaan jatkaa myös ringettekoulussa toisen kauden. Ringettekoulusta voi siirtyä Ilveksen juniorijoukkueisiin kauden aikanakin, jos haluaa päästä pelaamaan ringetteä ja omaa riittävän luistelutaidon.

Tule Mukaan luistelu ja ringettekouluun!