U17 Aluejoukkueturnaus pelattiin Vantaan Tikkurilassa 30.–31.1.2016. Mukana turnauksessa oli yhteensä 62 pelaajaa ikäluokista 1999 sekä 2000. Ilveksestä kutsun olivat saaneet Titta HänninenEmmi Saukkonen sekä Siiri Säynäväjärvi.

Titta ja Emmi olivat ensikertaa mukana pelaten Team Kirsi Pukkila -Länsi 00 joukkueessa, sijoittuen neljänneksi. Siirille oli karttunut kokemusta jo viime vuoden turnauksesta ja hän pelasi turnauksen voittaneessa Team Petra Ojaranta - Länsi 99 joukkueessa.

Pelikavereiden ollessa eri joukkueista, kesti jonkin aikaa ennen kuin yhteinen sävel löytyi. Siitä huolimatta pelit olivat heti alusta alkaen hyvin vauhdikkaita ja nopeatempoisia tilanteiden vaihtuessa nopeaan tahtiin päästä päähän. Tytöt tekivät onnistuneita suorituksia niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Kaikista tytöistä näki, että he nauttivat pelaamisesta ja tsemppasivat enemmän kuin koskaan aiemmin. Kokemus oli varmasti ikimuistoinen ja lisää intoa ringeten pelaamisen jatkamiseen.

Otteluiden tulokset ja tilastot löytyvät Ringeten tulospalvelusta

 

Show Your Skills -taitokisat käytiin perinteisesti Tie Huipulle -tapahtuman yhteydessä. Edellisvuoden tapaan Ilveksen Neea Hauta-alus nappasi upean voiton 2004-2005 syntyneiden maalivahtien sarjassa.
Lämpimät onnittelut Neealle menestyksen johdosta!